Onze gebruiksvoorwaarden voor de overstapservice


Ja, ik wil voor mijzelf gebruikmaken van de Overstapservice van Revolut. Met dat doel geef ik Revolut de opdracht de gegevens van mijn nieuwe Revolut-rekening over te dragen aan de door mij geselecteerde personen en/of bedrijven (betalingspartners) met wie ik een doorlopende betalingsregeling heb. Om mijn betalingspartners in staat te stellen mijn betalingsgegevens te identificeren en correct te verwerken, kan het afhankelijk van de respectieve betalingspartner, nodig zijn ook persoonsgegevens en andere gegevens te verstrekken, zoals een klantnummer, contractnummer, telefoonnummer etc. Wat betreffende deze noodzakelijkheid onthef ik Revolut van het bankgeheim. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens en andere informatie elektronisch via e-mail kan worden overgedragen en ook hieromtrent onthef ik Revolut van het bankgeheim.

De door mij geselecteerde betalingspartners worden in het bericht verzocht om mijn Revolut-bankrekeninggegevens uitsluitend te gebruiken voor het verwerken van afschrijvingen of bijschrijvingen.

Door het verstrekken van de relevante rekeninggegevens en overige informatie aan de geselecteerde betalingspartner, voldoet Revolut aan haar verplichtingen als onderdeel van haar Overstapservice. Revolut aanvaardt met name geen aansprakelijkheid voor toegang tot de gegevens en informatie die zijn overgedragen aan de betalingspartner. Ook kan Revolut niet aansprakelijk worden gesteld wanneer een betalingspartner, ondanks toegang tot alle gegevens en informatie, geen gebruikmaakt van de nieuwe rekening bij Revolut voor af- of bijschrijvingen.

Revolut controleert niet of een betalingspartner succesvol gebruikmaakt van de nieuwe rekeninggegevens van Revolut. Om hier zeker van te zijn moet ik aan de hand van mijn bankafschriften controleren of de betalingspartner mijn nieuwe rekeninggegevens gebruikt.